Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss utav dig

En kyss utav dig var som nektar ur en tropisk blomma

En smekning utav dig var som en lätt bris på en het sommardag

En blick utav dig är som en oändlig fantasi
där jag reser med dig till en främmande värld utan gränser




Fri vers av romani princess
Läst 503 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-27 16:52



Bookmark and Share


  mjuk
Sååå vacker *s* Alla tummar jag har upp för denna text.Ha det gott !!!
2007-11-22

  Ronny Berk
kärlekens blickars kyssar smeker du med vänliga sommardagars ljumma vindar... finsaker... ja...kyssäkta...
2007-06-27

  Havsjungfrun
åhh!..=)..mycket fint!
2007-06-27

    romani princess
haha oj
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

romani princess