Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina läppar lockar mig att kyssa dig och bränner mig sömnlös




Dina ord vägrar sluta eka i mina öron

Så som dina löften vägrar ge sig av

Din avlägsenhet ekar i takt med min ensamhet mot dessa fyra väggarna

Jag känner mig instängd i mitt hjärta

Hör inte fåglarnas kvitter

och allt blir grått när du inte är med mig

Jag finner mig ständigt på jakt efter efter dina mörka ögon

Blicken som suger sig fast

Dina läppar bedrar mig tvingar sig på mig lockar mig att kyssa dig

och bränner mig sömnlös




Fri vers av romani princess
Läst 596 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romani princess