Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

Jag hatar dig

Därför du river och drar mitt hjärta

och lämnar mig alltid själv

för att städa upp spillrorna




Fri vers av romani princess
Läst 623 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-12 17:30



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
mm vet precis hur det känns...
2010-10-05

  Jasmine Älvestam
I kow that feeling.

Love it!
2010-08-26

  To
Dystert. Att hata tror jag tar mer energi från en än vad det ger. Men visst det är svårt att kontrollera känslor.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

romani princess