Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det vara svårt att bryta kontakten med den man älskar


få tyst på ditt pipande!


Jag slänger ut dig genom fönstret utan att tveka

om du inte får tyst på ditt pipande

kommer jag krossa dig och stampa på dig

när du hamnat där nere på marken

och jag kommer inte sluta

förräns jag sparkat och sparkat

och...!

förtvivlat faller ihop

- Din jävla ringsignal
hatar dig mobiljävel!

nu släppte du in hans röst i mitt öra igen




Fri vers av romani princess
Läst 650 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-06 15:59



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Bra plitat. Alltför många tillåter vi att bygga bo i våra huvuden. För djäkligt att vara mobil.
2008-05-15

  Havsjungfrun
Ja, det är inte lätt..vissa männinskor kan man inte släppa taget om..=)
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

romani princess