Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag

I en annan värld i en annan stad
på en annan gata i ett annat hus
hos en annan vän och en annan familj

kunde det varit du och jag på natten
som syntes i fönstret i mörkret
som lyste upp gatan där utanför
med våra skratt
och middagen på bordet omringad av ljus
du och jag




Fri vers av romani princess
Läst 592 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-28 17:51



Bookmark and Share


    öppettid
skönt text. Om det bara vore annorlunda..
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

romani princess