Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont att se din längtan i mig



Jag blickar över ditt ansikte
och försöker se bilden av kärlek
Försöker dra dig lite närmare
ta lite mer av dig
innan du försvinner igen

men du vill inte ens veta
vad min kärlek är till dig
du vill bara ha mig vid din sida

för du rör vid mig
men din tanke är hos någon annan
din kärlek rör någon annan
och jag kan inte nå upp
till din önskan att ha henne

lite närmare
ta lite mer av henne
innan hon går

och det gör ont att se din längtan

i mig




Fri vers av romani princess
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 16:52



Bookmark and Share


    stellaa
jättejätterba skrivet! Du skriver med så mycket känsla, and I love it!
2007-12-27

  Ronny Berk
finstämt vackert men med ett längtans vemod och saknad...ja...
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

romani princess