Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kunde varit annorlunda


Gud jag vet inte om jag är redo




Du gav mig någonting

jag inte vet om jag är redo att ta emot

du lade dess öde i mina händer, efter dig

mitt hjärta var krossat och övergivet

därför ser jag i dimmor

och vet inte om jag vill det med hela mitt hjärta

för sprickorna lämnar mellanrum

som skapar tomrum inuti den lilla kärleken jag har kvar att ge


vet inte om jag är redo

att ta ansvar för mina handlingar

vet inte om jag ska se hans svek

eller min överlevnad

eller vad vi skapat nu tillsammans..

har inte gråtit

har varit stark

väntat på en mening

istället för ett slut

men skärs i bitar av sanningen





Fri vers av romani princess
Läst 563 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-16 12:17



Bookmark and Share


  Jasmine Älvestam
direkt ut hjärtat :)
2007-10-18

  Ronny Berk
frågandet och sökandet ...dimmorna och krossandet...en berörande text...ja...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

romani princess