Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger mig


Du äger mig

Varje tanke varje suck och varje längtan...


Mina ord ligger på din tunga

Dina läppar formar mitt leende

Din ilska får mig att vekna

som ett ljus dör jag av din varma andedräkt

mina tårar rinner längs dina kinder

och din hunger är min..






Fri vers av romani princess
Läst 595 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-11 17:18



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Fantastiskt väl skrivet,känns igen mycket...
2010-10-05

    stellaa
väldigt poetiskt och bra skrivet :)
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

romani princess