Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transformation


mina vänner blev mina fiender blev mina vänner

i själen

i det som fanns kvar

som bild

i det spruckna spegelglaset

andas värme

en frostig morgon

och skriver

älskar er

på den största biten

det försvinner

igen

men fastnar på min näthinna

blundar

sänder bilden med ljus och kärlek

fick du den??




Fri vers av Nike
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 17:10



Bookmark and Share


  Ellan
underbar, den är så talande..
just detta att själens vän är en vän i alla lägen...
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nike