Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tubkikarn\'

Inga stick utan brinn
skitiga verktyg, gult
allt är krokigt
idag
allt blev snett
långt innan jag kan minnas
generationer
men vi behöver ingen framtid
inga hånande morgondagar
får knacka oss på axeln
för då smäller det!
äh, stick!

Gift med suget
sug av giftet
torsk
ett vi, det enda vi har
har förlorat allt vi aldrig ens haft
så håll din mun
blodet blir så rött
mot vitt kakel, offentligt
sen domnar allt igen
i dimmor
av en till natt på snedden
tystnaden från ingen musik
ekar hårt i rännstenen
livsvätskor rinner ut
mot en avloppsbrunn
äh käften, stick då!

Dom spolar av, dom skurar
men inget försvinner
vi är kvar
tills vi åker in
igen
till räknandet av pinnar
med solnedgångarna i numerärt överläge
mot gryningarna
pinnstol och 60 wattsol

Och en bärs i bilen
på frigivningsdagen
är ett löfte om vägen tillbaks
och räknade dagar kvar
till den sista askkoppen
ääh, du kan dra nu!


Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 594 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand