Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot intet...

 

Om du ber mig

skall jag stanna

om inte - går jag

mot min egen undergång

mot intet - intet alls

 

utan förlåtelse

utan nåd

skall jag ruttna och blåsa bort

som ett sorgestoft i ödets vind

 

 

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-27 19:19



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert sorgepoetat.
2007-07-01

  Bengt VIP
Vacker och sorglig. Även i det vackraste glas kan det finnas smuts i champagnen.
2007-06-28

  Sunlight
Ödesmättat tungt, men ändå med viss sötma i det sorgliga smärtsamma. Slutraden \"som ett sorgestoft i ödets vind\" - så vackert skrivet!
2007-06-28

  Lilla My* VIP
Dystert i enkelheten...om inte du finns här vid min sida så blåser jag bort...hmmm...till någon annan kanske då då...;)
Fint invirkat om det smärtsamma**
2007-06-27

  aol
om det vore jag jag ber dig stanna
2007-06-27

  Madjori
Här var det tungt att vandra.
Tänkvärda ord!
2007-06-27

  devilsangel
Lidandet är tydligt i denna! Kom till mig annars dör jag...
Sorgligt och smärtsamt men vackert ändå...

Kramar om
2007-06-27

  Antropofagen
Sorg, sorg. Tiden. Slutklämmen berättar hur det ter sig och ger sig. Utan förlåtelsen.
2007-06-27

  Patrick K
Sorglig men väldigt bra!
2007-06-27

    ej medlem längre
nej nej...inte så sorgset Bodil!!
Men det är väldigt vackert skrivet!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg