Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske lite bortglömd? Eller nja, jag kanske har blivit tråkig.

Jag börjar bli lite ledsen, ingen kommenterar eller kritiserar mina texter längre. Det har blivit så öde utan några oöppnade meddelanden.


:(




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 19:43



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
hej,

fick en sån där oväntad känsla av att du skulle bli glad för några kommentar.

det är så grymt många skribenter här nu att det är lätt att drunkna i mängden. ska läsa igenom lite av dina alster och kommentera lite :)
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema