Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla visste allt om alla i den lilla byn där du växte upp som villebråd och så småningom visste alla att jakten på lycka inte lyckades och att plan B inte fanns.


Blåsningen

Huvudlösa
gapar dessa ögon
stirrar denna mun

De skitiga fönstrens tid
såg ännu inte förbi
grannarna gående slående
med klorna i förlustelsen

Vältrande sej i förljugenheten
av igår och gluttande förstrött
på håligheterna

Krympt blev universum
mörkt som en harlort
trångt som en tändsticksask

Endast genom dina läppar
kunde vinden fortfarande slå
tonlöst
taktfast
tragiskt

Huvudlösa irrade dessa händer
på svettiga kroppar
sökande
någon slags befrielse
medan grannarna
fortfarande gluttade
barnen grät  och
katten pissade i soffan

Att uthärda blev
outhärdligt

90.11.28




Fri vers av Lena Renman
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-06-27 21:51



Bookmark and Share


  Lena Renman
Är så stolt över att Jacob har bokmärkt detta lilla poem av mig. det känns stort. Tack Jacob
Lena
2007-09-19

  katt.inc
Hård och bitter text. Dina ord skriker besvikelse och illska. Bra, bra, bra.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman