Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan rader



Läs mellan mina rader

Allt det där
jag inte
förmått
att skriva,

men så gärna
vill
förmedla




Fri vers av Bögen
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 00:15



Bookmark and Share


    eva m h
mmm......
2007-08-04

  Jojo
Det är vad poesi är till stor del, för mig i alla fall... att läsa det som inte står.
2007-06-28

    goggi
att läsa mellan raderna
är de viktigaste
att kunna
är en gåva
precis som
att se o förstå
2007-06-28

    ej medlem längre
Jag läser...
Poesi!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Bögen