Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tre rader

 

Svårmod svärta sorg
svarta blommor i
sliten korg

 

Juni 07

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-28 09:07



Bookmark and Share


  katt.inc
Vilken vacker liten svart pärla.
2007-06-28

    ej medlem längre
Otroligt fina och vackra rader!!
Applåd!
2007-06-28

  Smultris
vackert i sin enkelhet.
dina ord får mig att tänka på något gammalt, på farmors gamla finrum där vi aldrig fick vara men ändå smög in i och lekte i smyg.
2007-06-28

  stella
Vild vacker vittra
vita liljor i
videkorg

Blandar vi dom här två kanske det går att uthärda?
2007-06-28

  aftermath
3 mycket givna rader som fungerar utmärkt med bilden
minimalistisk svärta av finaste sort
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman