Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


dag


dag formar årens
mönster av tiden i
liv utan like




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-06-28 14:46



Bookmark and Share


  Agnes
Gillar den här. Påminner oss om att räkna livet i årstider och inte år.
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP