Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser

ja, så står jag här igen

huttrande i hörnet

av sveavägen, odengatan

med handen kupad

för att kunna fånga upp er välvilja


någon går förbi

kastar ett getöga

någon stannar till

ger en krona

men ingen

vet

min innersta önskan

att någon kom med

kärlek

värme

och glädje

och stoppade i min högra kavajficka




Fri vers av Nike
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-06-28 15:22



Bookmark and Share


  Ellan
ja du .. vi har så svårt att visa våran kärlek i detta land, lite medmännsklig kärlek här och nu ...

kram /Ellan
2007-07-13

    *Zenobia*
men mat måste man också ha... :)

tänkvärt ändå....

ska minnas dina ord nästa gång jag ser en gatumusikant...även om jag brukar lämna ett bidrag...
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Nike