Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så bra kanske. gillar inte upprepningen av svara och ordet enhetligt - tips?


Ömhetsförfrågan II

Blyg flicka blundar
utandas andedräkt
varm av te

*viskar*
Får jag älska dig?






Fri vers av Glitteringly
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 18:59



Bookmark and Share


  ordterroristen
jag vill ta bort allt efter frågan. den är så perfekt där, det ser så vackert ut. just de orden och hur de är skrivna. smått konstnärligt:

*viskar*
Får jag älska dig?
2008-03-27

  Jack E. Gladh VIP
Klurigt underfundigt. Gåtfullt. Svaret hänger i luften. Det här gör du bra!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly