Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon annan

först när jag
gick in i rollen
som någon annan

blottlade jag
mitt eget

innersta




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 19:48



Bookmark and Share


  Jojo
så är det nog, poesi, teater, musik... det finns mycket att dölja sig bakom
en fin tanke fint nerskriven
2007-07-04

  Manal
precis så kan det bli. poesi är en del av dettta.... man döljer sig bakom orden
2007-07-01

  Kopia
är det inte precis just så... för då är det ju inte jag som....


Det där sårbara som man vill dela med sig av, den där skörheten som man inte vill berätta om.... Du fångade det iaf!

hm, jag brukar inte be om det här (Klyscha?) men läs min \"Teater\" om du hinner å orkar! Kommer inte ihåg varför, när och hur men den skrämmer mig lite granna fortfarande!
2007-06-28

  Vind
Gestaltterapipoesi typ :) Nyttigt hur som haver...
2007-06-28

  Rachel Roth
spännande text...!!
2007-06-28

  Mangal VIP
Hmmm... Vibrerar sant, men kräver lite tankesläpp från min sida.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP