Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort måste bli större

Allt stort är bra men måste bli större. Så resoneras det, med ängsliga munslickningar av falsk åtrå som avbrott. Och alla nödiga, växtvärkande storheter jäser in i varandra, blindkavlas vidare åt alla håll samtidigt. Sväljer och kväver det karismatiskt lilla, det sparsmakat unika. Ovanpå den stumt uniforma massan staplas ihåliga klotsar med nya rekord som mål. Uttalad fruktan för kommande kastvindar avfärdas som bakåtsträvande skräckpropaganda. Eftertankar sätts i exil.




Fri vers av Alstermark
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-06-28 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark