Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämnt hårt smärtgrepp

Jag ska bygga en hjälm
av äggskal
värma den
med min andedräkt
och sätta den på huvudet

Jag ska sitta sedan
i en vrå och blunda
hålla för öronen
och tro på hållfastheten




Fri vers av Alstermark
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark