Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar...

regnet faller
tankar seglar

våra själar
ler varsamt nyfiket

känner du hjärtat
som slår

nära dig

av berusning
till livet du lockar

som fjärilar kittlar
precis så kittlas de

inom mig

så säg mig...

kittlas de så inom dig?




Fri vers av Lindizz
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-28 20:14



Bookmark and Share


  Jannike
Så härligt skrivet! Den får mig att bli varm inuti, och Jag känner då hur det kittlas inom mig när jag läser denna underbara text!
2007-07-07

  Lejonhjärtas poesi
Härlig kärlekspoesi och låt det fortsätta att kittlas...
2007-07-04

    sunnanvind
Det börjar likna kärlek banne mig...känner du till den *slagdängan*? Tänker på den o säger bra skrivet!
2007-07-03

  Carlita
kittlande vacker text
2007-07-02

  Havsjungfrun
ohh, ja det smittar av sig lite..=)
2007-06-28

  devilsangel
mycket vacker text...
2007-06-28

  nettizen
Texten kittlar nervcellerna ialla fall...... mycket bra!
2007-06-28

  Söder
Ord som kittlar vackert :)
2007-06-28

  Patrick K
Härligt text! Mycket fin! :)
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz