Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit - suck

åhhh neeej
så dumt
går inte att ändra
shit!!!!
30 juni...suck!!
upptagen av annat
hela dagen




Övriga genrer av britt-marie VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-06-28 20:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Haaa, underbart, mitt i prick.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP