Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




...släcker min törst...

 

Du

 släcker min kärlekstörst

- droppvis

 

 

o

oo

ooo




Fri vers av Donna
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 21:28



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Fortsättning följer? o o oo ooo oooo ooooo oooooooooo!!!!
Godmågottdikt!!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Donna