Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka på dig...

Jag vill smaka på dig,

dina läppar, din örsnibb, dina fingrar.

Jag vill nafsa på dig,

din läpp, din mage, din tunga.

Jag vill ta en tugga av dig,

hela dig!




Fri vers av Sassa
Läst 996 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-23 16:21



Bookmark and Share


  Eduardo
hungrig...??? :-P

Igenkännande känsla och du vet hur det är... tar man en tugga vill man bara ha mer...

tycker den é skön....
2005-10-04

  Manal
Jag njuter av dina ord, vem vill inte smaka? hihi
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa