Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden


vad är orden
annat än bokstäverna

i mellanrummen




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 14:32



Bookmark and Share


  Cris
Jaaa... vad annat är det..
Bra!
2007-07-01

  Rachel Roth
jag finner detta sant..
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP