Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem har inte skrivit eller viskat något helt underbart till någon annan som genom en blixt säger allt.


Våra bästa dikter

Våra bästa dikter blir aldrig publicerade här på poeter.se. De förblir hemligheter delade med våra närmaste. De blir små varma ord som aldrig någonsin såg dagens ljus. Eller de lever sina egna liv. Går upp i atmosfären, den ordlösa världen, där de känns av alla, som törs känna efter, men blir sedda av ingen. De lever i en värld av frihet och lycka, vid själva livets källa.




Övriga genrer av Bengt H VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 16:16



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så är det nog...
tack!
2007-07-15

  Ken Taurus
Visst är det så!
Poesins själ är lika ogripbar som själva livet.
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP