Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min

här
är nu

nu
är jag och du

jag
är kär
och du är min




Fri vers av danshäxan
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-29 20:21



Bookmark and Share


  Albert
enkelt
vackert

att leva i presens
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan