Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som strängarna knäpper i Wreesvijks visor,

 

 

Är jag ständigt bakgrundsmusiken i mig själv.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 21:58



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
detta gillar jag
vet inte om jag skall se bakgrundsmusiken som något
possitivt eller som ångestladdade röster i huvudet,
men med titlen måste det vara bra.
hursom jag väljer att läsa den med dubbel innebörd.
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema