Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alsterlind

bengt på hajk jag saknar dig !

mask och snubbeltråd

bengt, här får du en haiku!




Bunden vers (Haiku) av vissla
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-23 19:49



Bookmark and Share


  _Mian_
Blev snarad på direkten av denna hajkhaiku. :-)
2005-03-25

    ej medlem längre
*asg*
2005-03-23

  leopardia
:D
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla