Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar löst  ett fall...




Chansen

 

Hur många
chanser
jag än ger dig
så envisas du
med att missa dem

Hur många tåg som än går
tappar du biljetten
missar avgången och
tror inte på målet

Hur många vägar som än bär
står du kvar och ser inte
några vägar alls

 

Juli 07

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-05 09:14



Bookmark and Share


  devilsangel
Så bra beskrivet! Så är vissa, hopplösa!!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman