Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Bibel


Din inre bild
Kommande dagar
Kedjade till en evig koloss


Ditt minne av någon
Som släppte taget
Och lät havet forsa
Genom sina händer


Någon som kämpade
Utan själ
Lät tiden gå


Lockade till sig
Ställde tillrätta
Sitt livs vårdslösa ordning
Och lust




Fri vers av Mattias Holmström
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-06-30 13:37



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fint!
2007-07-14

  Prometeus
\"Ditt minne av någon
Som släppte taget
Och lät havet
Genom sina händer\"

är en mkt vacker passage, tack för den!
Plus även för titeln, mkt bra!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Holmström
Mattias Holmström