Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EnInÅutåtputandText


Att fånga verkligheten
är som att låna en insekts konkava öga,
och med facettögon betrakta all världens väsen,
därefter vända ögat konvext mot sig själv en smulstund
sedan gå vidare----->ut----->för och möta andra vandrare
och upptäcka att du och världen är nya

gång


på gång


på gång..................




Övriga genrer av _Mian_
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-03-23 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Efter lite förklaring av Mian ( tack igen)
så vill jag sätta en femma till en innehålls givande och formsättande prosa.
2005-03-23

  Cattis Rönn
Vacker och talande text...som får en att vilja se världen med nya ögon...ofta!!
2005-03-23

    ej medlem längre
Ledsen jag förstår inte riktigt.
Men jag tyckte om sättet du har format texten. den är vacker faktiskt.
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_