Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkavärda meningar


Förändring

Det krävs förändring för förbättring.

För att en människa ska bli förbättrad,
Krävs det Förändring.

För att jorden ska blir förbättrad
behövs förändrig.

Förändrig gör alla osäkra,
man vet ej vad som händer.





Övriga genrer av Maalin
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-06-30 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin