Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ohämmad lusta

vad är sex
utan ömhet?
vad är att älska
utan kärlek?
vad är lidelse
utan lidande?
vad är jag
utan dig?

svaret är enkelt
enklare än du tror
ohämmad lusta
utan band
hämningar
önskningar

du är mina gränser
mitt samvete
min ram
som håller mig bunden
men ändå älskad
håller ordning på
mitt alligenom kaosiga varande




Fri vers av Polgara
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-06-30 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polgara