Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunknings tillbud

medan jag drunknar
räddar jag andra
från kyligt vatten
och säker död

medan jag drunknar
mina tankar dom vandrar
vem ska mata katten?
ge sonen frukostbröd?

medan jag drunknar
dras jag sakta ned
mot evighetens sömn
mot stillhet och lugn

medan jag drunknar
känner mig vred
var är min dröm?
varför känns jag så tung?

medan jag drunknar
minns jag så livet
glädje och skratt
men också gråt

medan jag drunknar
tog jag allt förgivet?
du var min käraste skatt
adjö min älskade
och förlåt




Fri vers av Polgara
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-07-18 08:26



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Läser lite förstrött dagens texter - men fastnade här! Bra text med bra flyt och innehåll.
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Polgara