Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gör vad du vill, bara du ger mig mer

han förförde mig
med ord
av beundran för mitt arbete
ingen förr
hade väl ansett
att jag var speciell
att jag var duktig
han yttrade inga klyschor
om mina vackra ögon
eller ljuva läppar
han sa bara rakt ut
- Du kommer att gå långt
ditt arbete är imponerande

jag hörde hur min andning blev skakig
jag hörde hur mitt hjärta började slå
jag var kär
förälskad
villig till vad han än föreslog
han hade sett mig
sett mina prestationer
godkänt dem med råge
jag ville äta honom rå
suga i mig det vackra
som hans ord visat upp
När hans hand landade på min axel
var jag i upplösningstillstånd
jag ville kyssa honom
klä av honom
smeka honom
låta honom inta min kropp
min själ
hans leende smälte mig
och han lämnade mig
som en våt fläck
av längtan
MER MER MER
ville jag skrika
jag gör vad som helst
bara du ger mig mer

men han gick
och kvar stod jag med minnet
av hur det känns att vara uppskattad...




Fri vers av Polgara
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-06-30 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polgara