Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför bara glida med?

en själ kan vara ensam
i ett överfyllt rum
liksom den smartaste av smarta
kan vara verkligt dum

sanning och logik
är aldrig raka rör
det enda som jag vet är
att jag dör, när jag nu dör


jag sitter i ett rum
4 väggar, fönster allt i vitt
önskar mig en grönskande äng
en harmoni i hjärtat mitt


men ensam skall jag förflytta berg
och ensam skall jag fixa allt
och ensam sitter jag därför och fryser
fast ingen annan känner att det blåser kallt


en klapp på min axel
ska vara min lön
var nu tacksam människa
dölj ditt trotsiga stön

en själ kan vara ensam
i ett överfyllt rum
liksom den smartaste av smarta
kan vara verkligt dum

här sitter jag
och dunstar bort
trots att jag ju vet fakta
livet är för kort





Fri vers av Polgara
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polgara