Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälten

han var min hjälte
där han stod upp
på de svagas sida
stred för de
som inte längre kunde strida




Fri vers av Polgara
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polgara