Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var din tur att gå

Du har lämnat spår som inte kan suddas ut

Du har berört människor som få kan göra

Vi saknar dig

Saknaden skär i våra hjärtan

Sorgen har bitit sig fast och vill inte minska sin kraft

Du var en speciell själ

Ärligheten lyste i dina ögon

Ditt busiga flin var aldrig långt borta

Du var vacker

Du trivdes att vara du

Sötaste lilla vän

Det gör så ont att sakna dig

Din plats är tom och det är så svårt att acceptera

Det sägs att det finns en mening med allt som sker

Jag hoppas att få se meningen med att det var din tur att gå










Fri vers av habibty
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-30 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty