Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrvirad:S

Kan inte få någon rätt sida på vad jag känner för någon av er,
den ena gillade jag fram tills du kom,
Nu vet jag inte längre!
Gillar jag verkligen dig, som jag aldrig träffat
eller gillar jag han som jag nästan aldrig pratar med?
Du är så jätte trevlig men det är han också,
Han har ett sätt att titta på mig som får mig att känna mig speciell,
du säger alltid saker som får mig att känna mig som den enda du vill ha

Vad ska jag ta mig till, hur kan det vara så svårt att välja?!




Övriga genrer av Angel_from_haven
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-06-30 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven