Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten glädje stråle....

Du är min vän och litar fult på mig.
Genom alla tider har du varit en av dom som tröstat mig. Men du har varit den strösta av dom. Du är den som hjälpt mig med sånt jag inte vågat säga till någon annan. Du är min lilla glädje källa,
Min lilla solstråle av gläjde!!!(L)




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:21



Bookmark and Share


  Cecilia Johansson
DE va nåttt som inte riktigt va perfekt, men falccis e allt underbar du..
2006-11-25

    Cammo
Vilken gullig kärleksbeskrivning en vän kan få! jätte fin
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven