Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörde en gång...

Hörde en gång en man som frågade sin son som just trillat;
\"Varför ramlar vi\"
Pojken tittade upp på sin pappa med ett frågande ansikts uttryck
Fadern tog åter till orda;
\"För att vi ska lära oss att resa på oss igen!











Var så säker på at det aldrig skulle hända mig, Säker på att han hjälpte mig att stå, Hjälpte mig att balansera upp mig själv,







Kunde inte förstå när han sa de tre orden, som ett främmande språk, benen veck sig och jag plötsligt satt jag där på golvet, sårad och gråtande










Så kom du, hjälpte mig upp på fötter och tårkade mina tårar, gav mig kärleken tillbaka.








Nu förstår jag det jag inte förstod då, mannen och pojken......




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven