Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hat och rädsla

En liten flicka springer över gräset till sin mor.
Inte långt där i från slår en pappa sin nyfödde son
och bara några mil söder ut vandrar soldater, de har med sig fångar
mest kvinnor o barn, till väster om dem ligger ett läger.
Lägret är öde, det ända som finns kvar är rest av lik, män, kvinnor och barn
Ingen brydde sig om att begrava dem, de var betydligt, det skulle bli så jobbigt, för inte långt därifrån låg en till lika dan by och bara ett stycke från den en lika dan till......




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-04-18 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven