Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Du är min vän,
men jag kan aldrig förlåta det du gjorde.
Du är min hjärtas glöd,
men hjärtat håller på att brista.
Du är min mor,
men om du visste skulle hela världen rämna.
Tiotusen tårar faller och kniven trycker hårt mot hjärtat.




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-02-05 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven