Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor...

Hur kan det vara så svårt att veta vad jag känner?!
Hur kan hela världens trådar trassla ihop sig så men ändå ha ett mönster?
Du lade mina känslor i en skål och rörde om,
Allt är helt upp o ner o jag fattar inget längre, sen du km i mitt liv
Vad har hänt??? Snälla ge mig svar....




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-05-12 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven