Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi igen <3

I början var det vi, och inget mer
Allt var helt perfekt!
Vi var alltid tillsammans,
Du och Jag, det var vi! Vi hörde ihop....
men, så tveckade jag...
Varför gjorde jag så?
Vi hade ju allt så bra då!
men allt var helt plötsligt borta och dagarna började gå
Det var inte längre vi... alla frågade varför,
ja, igentligen varför?
Jag hade svårt att svara....
Sensommaren övergick i höst och sen började vintern smyga sig på....
Vi mötes, en dag.....
jag såg in i dina ögon och du i mina...
Jag insåg då, vilket misstag jag gjort....
Frågade om du ville ge mig en chans, även om jag hade orsakat dig smärta!
Du tveckade och undveck, var nära att vända ryggen till
Men något fick dig att ända dig!
och åter igen är det vi, vi två som hör ihop!!




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-11-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven