Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en duva

En vit duva kom med ett brev genom fönstret
En grå duva kom med ett brev genom fönstret
En korp kom genom fönstret och förde döden med sig!!!




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-11-21 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven