Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite kärlek har det väl funnit där trots allt.  Några egna favoritet i repris får du här, denna, del ett skriven 1980.




Kär Lek 1980


Genom dina ögon
steg jag upp och
omfamnade solen

mitt hjärta
blev till tusen blodröda ballonger
som spreds med vinden
högt över staden

på var och en
stod skrivet
det otroliga har hänt

Juni 1980




Fri vers av Lena Renman
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"Blodröda ballonger\" gillar jag speciellt i denna mycket vackra och finstämniga dikt!
Bravo!
2007-07-01

  Rachel Roth
tycker om dessa dikter
bilder av djup förälskelse
och världen så skådat

i tillit och öppenhet
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman