Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det kändes som om det inte skulle kunna finnas kärlek igen för mig så fanns den plötsligt där.




Kär Lek 1990


HÖSTBLOMMA
Ibland
går jag omkring
hänger upp dina leenden
i trädtopparna

Klättrar bland löftena
i din kvardröjande röst

Dina smekningar blommar som Röllekan
sent om hösten

90.11.12




Fri vers av Lena Renman
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en skön kärleksdikt som berör...
Speciellt gillar jag
\"hänger upp dina leenden
i trädtopparna\"
Fin!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman